En av Sveriges största antidiskrimineringsbyråer växer så att det knakar, och det vill vi fira med ett tårtkalas för alla våra medlemmar!Har du några tankar eller idéer, stora som små, kring vad vår antidiskrimineringsbyrå kan göra för att utvecklas ytterligare? Eller är du bara sugen på tårta i gott sällskap?

Kom till Örebro Rättighetscenters medlemsmöte den 22 maj kl.17.30 på Föreningarnas Hus för att diskutera antidiskrimineringsbyråns framväxt och fortsatta utveckling. Om du har kloka tankar, fåniga idéer eller bara ett hemskt starkt sug efter tårta spelar ingen roll. Du är välkommen! På plats kommer styrelsemedlemmar att ge information kring verksamheten, vilka satsningar som har gjorts och vad utfallet har blivit.

Tid och datum: Tisdag den 22 maj kl.17.30-19.00
Plats: Föreningarnas hus, Slottsgatan 13a

Ingen föranmälan krävs, men för att ge tårtbagarna en chans att uppskatta rätt mängd görs med fördel en föranmälan till ronja.westlin@rattighetscenter.se eller tel.nr 019-18 40 17. Uppge eventuell specialkost!