Då var det dags! Sedan två veckor tillbaka har vi två nya kollegor på Örebro Rättighetscenter.

Petra ElbPetra-och-Jaqueline

Studerar termin 5 på socionomprogrammet vid Örebro Universitet. Hon ser sig själv som feminist och intresseras av frågor som generellt rör miljö, jämställdhet och antirasism. Före studierna har hon bland annat arbetat som ungdomsledare, drivit olika miljöprojekt och rest mycket. Hon har ett stort intresse för språk efter att bland annat ha studerat spanska i Spanien. På sin fritid är hon aktiv och har en förkärlek för badminton, träffar vänner, bakar eller läser en bra bok.

Jaqueline Nilsén

Studerar sista terminen på rättsvetenskapliga programmet med internationell inriktning vid Örebro Universitet. Hon drivs av frågor som rör mänskliga rättigheter och alla människors lika värde. Innan studierna har hon bland annat arbetat som fritidsledare, projektansvarig i olika verksamheter och har ett genuint intresse för människor. Under hösten bodde och studerade hon en termin i Österrike. Fritiden spenderar hon gärna med nära och kära, är ute i naturen eller läser en go bok.