Är du trött på världens orättvisor? Känner du att du vill bidra till att minska dem? Brinner du för mänskliga rättigheter och antidiskrimineringsarbete? Bli volontär hos Örebro Rättighetscenter!

Nu är det dags för en ny volontärutbildning för alla som är intresserade av att engagera sig ideellt emot diskriminering och för Örebro Rättighetscenter.

Datum: 23 september
Tid: 17.00-20.00
Plats: Föreningarnas hus på Slottsgatan 13a

Under utbildningen kommer vi att gå igenom diskrimineringslagen, Örebro Rättighetscenters verksamhet, vad det innebär att vara volontär hos oss samt vilka möjligheter det finns att engagera sig. Det blir ett sammanhang som drivs av viljan att förändra samhället såsom vi känner det och viljan att stå upp för alla människors lika värde.

Vill du ta chansen att arbeta med de mänskliga rättigheterna i praktiken?

Anmäl dig till volontärutbildningen senast den 16 september!

Fyll i formuläret här:

  Om volontärverksamheten:
  Örebro Rättighetscenters volontärverksamhet är till för att vi ska kunna tillvarata ideella krafter som vill stötta vår verksamhet på olika sätt. Som volontär på Örebro Rättighetscenter kan du välja mellan flera olika uppdrag såsom skribent, hjälpa till med bemanning vid biblioteksbesök och evenemang eller utbilda.

  För att bli volontär hos oss krävs att du är medlem och har genomgått vår volontärutbildning. Du ska även åta dig minst tre uppdrag per termin.

  Har du frågor? Maila till petra.elb@rattighetscenter.se eller ring 019-18 40 17

  Hoppas att vi ses!
  /Stina Odlingson, tf. utbildningsansvarig

  Om oss:
  Örebro Rättighetscenter är en religiöst och partipolitiskt obunden förening som driver en antidiskrimineringsbyrå. Vi arbetar för människors lika rättigheter och mot diskriminering.

  Läs mer:

  Volontär

  Medlem