Är du intresserad av att engagera dig i en av Örebro läns viktigaste verksamheter?

Örebro Rättighetscenter önskar alla medlemmar välkomna till årets medlemsmöte på Rättighetscenter! Hör om höstens program och arbete, möt Rättighetscenters styrelse, gå en tipspromenad och vinn en gåttepåse i rättvisans tecken! Vi bjuder också på soppa!

När? Tisdag 1 oktober kl 18.30

Var?  Föreningarnas hus, Slottsgatan 13 A

Just nu söker vi på Örebro Rättighetscenter personer till vår valberedning! Valberedningen kommer att väljas på medlemsmötet. Vill du få en inblick i Örebro Rättighetscenters arbete eller har du förslag på personer som kan vara lämpliga för valberedningens viktiga arbete? Anmäl en valberedningskandidat  på nedan angivna telefonnummer eller e-mail.

Anmäla dig senast 25 sep kl 12.00  info@rattighetscenter.se eller telefon 019-184017, meddela eventuella kostpreferenser  eller allergier.

Hoppas vi ses på mötet!

Örebro Rättighetscenters styrelse & personal