Om du fortsatt vill vara medlem och stötta vår verksamhet under 2020 är det dags att förnya medlemskapet.

Örebro Rättighetscenter är en ideell förening som finansieras med hjälp av bidrag och medlemsstöd. Som medlem i Örebro Rättighetscenter får du nyhetsbrev fyra gånger per år, blir inbjuden på medlemsmöten samt har rätt att rösta vid årsmötet. Dessutom är medlemskapet ett utmärkt sätt att stötta vår verksamhet och visa att vårt arbete är viktigt.

Medlemskap för 2020 kostar 50 kronor. Pengarna sätts in på bankgirokonto: 5041-9258 tillsammans med namn och e-postadress. Du kan även swisha på 123 514 83 66. Uppge då  e-postadress eller telefonnummer så att vi kan kontakta dig och bekräfta medlemskapet! 

Även demokratiskt uppbyggda föreningar/organisationer kan bli medlemmar hos oss. Kostnaden är då 200 kr per år som sätts in på bankgirokonto: 5041-9258. Uppge föreningens/organisationens namn, adress, telefonnummer och gärna e-postadress. Principen en förening/organisation en röst tillämpas.

Företag och politiska partier kan inte bli medlemmar.

Frågor? Kontakta Caroline Daly, caroline.daly@rattighetscenter.se eller 019- 18 40 17