Talande webb

Örebro Rättighetscenter är en ideell förening som finansieras med hjälp av bidrag och medlemsstöd. Vill du stödja Örebro Rättighetscenters verksamhet kan du bli medlem. Då kan du själv välja om du aktivt vill bidra med din kompetens eller enbart stödja oss ekonomiskt. Vi ser gärna en stor bredd i vårt medlemsregister så att vi tillsammans har kunskaper kring alla former av diskriminering.

Som medlem får du ett medlemsbrev fyra gånger per år och har dessutom rösträtt under årsmötet. Medlemskapet kostar endast 50 kr för år 2018 som sätts in på bankgirokonto: 5041-9258. Uppge namn, e-postadress och gärna adress och telefonnummer. Du kan även swisha på 123 514 83 66. Uppge då  e-postadress eller telefonnummer så att vi kan kontakta dig och bekräfta medlemskapet!

Även demokratiskt uppbyggda föreningar/organisationer kan bli medlemmar hos oss. Kostnaden är då 200 kr per år som sätts in på bankgirokonto: 5041-9258. Uppge föreningens/organisationens namn, adress, telefonnummer och gärna e-postadress. Principen en förening/organisation en röst tillämpas.

Företag och politiska partier kan inte bli medlemmar

Finansiella bidrag
Då vi är en ideell förening uppskattar vi alla sorters bidrag, inte minst finansiella. Är du intresserad av att donera pengar till vårt arbete mot diskriminering kan du göra en insättning till bankgirokonto 5041-9258. Pengarna används dels i vårt dagliga arbete med att hjälpa människor som utsatts för diskriminering, dels i förebyggande arbete i form av utbildningar inom företag, skolor och andra organisationer.