Örebro Rättighetscenter är en ideell förening som finansieras med hjälp av bidrag och medlemsstöd. Vill du stödja Örebro Rättighetscenters verksamhet kan du bli medlem. Då kan du själv välja om du aktivt vill bidra med din kompetens eller enbart stödja oss ekonomiskt med din medlemsavgift.

Som medlem får du ett nyhetsbrev fyra gånger per år och har dessutom rösträtt under årsmötet. Medlemskapet kostar endast 50 kr för privatpersoner och 200 kr för föreningar/organisationer.  

Ett medlemskap gäller det kalenderåret du betalar ditt medlemskap. Efter avslutat årsmöte skickar vi ut en påminnelse om att det är dags att förnya ditt medlemskap. Medlemskap behöver tecknas senast en månad innan årsmöte för att du ska ha rösträtt på det årsmötet.

Du blir medlem genom att:

1. Fylla i medlemskapsblankett (antingen i formuläret nedan eller skriv ut och fyll i formuläret som du hittar här: Medlemskap

2. Betala in medlemsavgiften: Uppge namn plus MEDLEMSKAP vid inbetalningen.

Inbetalning kan ske via:

– Swish på 123 514 83 66 (uppge namn och MEDLEMSKAP)

– Bankgiro 5041-9258 (uppge namn och MEDLEMSKAP)

– Kontant via besök på vårt kontor på Slottsgatan 13a i Örebro. Mer information om besök och kontakt hittar du här.

Du kommer få en bekräftelse när vi har mottagit ansökan samt inbetalningen. Om inte båda stegen är genomförda är inte medlemskapet giltigt.

Om du inte fått en bekräftelse på medlemskapet kan du alltid kontakta oss på info@rattighetscenter.se eller 019-18 40 17

Även demokratiskt uppbyggda föreningar/organisationer kan bli medlemmar hos oss. Kostnaden är då 200 kr per år. Ansökan görs i samma steg som ansökan för privatpersoner som vill bli medlemmar. Fyll då i namnet på organisationen under rubriken ”namn” i formuläret. Principen en förening/organisation en röst tillämpas.

Företag och politiska partier kan inte bli medlemmar.

Finansiella bidrag

Då vi är en ideell förening uppskattar vi alla sorters bidrag, inte minst finansiella. Är du intresserad av att donera pengar till vårt arbete mot diskriminering kan du göra en insättning till bankgirokonto 5041-9258. Pengarna används dels i vårt dagliga arbete med att hjälpa människor som utsatts för diskriminering, dels i förebyggande arbete i form av utbildningar inom företag, skolor och andra organisationer.

Ansökan om medlemskap

  Namn, för- och efternamn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon

  Postadress

  Betalsätt (obligatorisk)

  Jag godkänner att Rättighetscenter sparar dessa kontaktuppgifter för att nå ut med föreningsinformation, utskick och kallelser till efter avslutat årsmöte. Undantag för detta är mailadress som används för utskick av nyhetsbrev som sparas tills det att du själv väljer att avprenumerera från nyhetsbrevet.

  Du kan alltid kontakta Rättighetscenter på info@rattighetscenter.se om du vill få information om vilka personuppgifter vi har om dig, om du vill ändra uppgifterna eller önskar att vi tar bort dina personuppgifter.