Berätta om dig själv, vem är du?
Jag heter Kikki Asp, är 45, bor sen 19 år tillbaka i Örebro, kommer tidigare i från Karlstad.
Jag har gått på KPS = Kristinehamns Praktiska Skola, där jag pluggade till Personlig Assistent, med inriktning på Neurologiska sjukdomar.

 Varför började du engagera dig i Rättighetscenters verksamhet?
Jag upplever att det är många människor i vårat samhälle som råkar illa ut av olika anledningar och kan man göra skillnad för någon så är det ett steg i rätt riktning. För mig är det viktigt att upprätthålla alla människors rättigheter i vårat samhälle.

Vad är det bästa med att engagera sig i en ideell förening?
Jag får göra något jag brinner för, vara med att påverka och göra skillnad till det bättre i vårat samhälle. Jag får kunskap och information, som jag kan dela med mig av till andra.