Hej Sandra!

Vad pluggar du?
Socionomprogrammet termin 5 på Örebro universitet.

Varför ville du ha praktik på Rättighetscenter?
Jag hörde talas om Örebro Rättighetscenter precis innan det var dags för mig att söka praktik. Efter att ha läst på hemsidan om vad tidigare praktikanter fått göra kände jag att det verkade vara en spännande och givande praktikplats med varierande arbetsuppgifter, något som lockade mig väldigt mycket.

Varför brinner du för mänskliga rättigheter?
Jag brinner för mänskliga rättigheter för att jag tycker det är viktigt att alla ska känna sig fria att vara den en är utan att diskrimineras eller förtryckas på grund av det.

Vilket är ditt drömjobb?
Jag har inget specifikt drömjobb för att det finns så många områden som verkar spännande, ändrar mig lite från dag till dag. Är intresserad av att arbeta med våldsutsatta kvinnor, barn eller anhörigstöd. Har en dröm om att arbeta med att skriva barnböcker, det skulle jag tycka var spännande!