Här hittar ni länkar till källor för den digitala kampanjen #Flickafakta som är ett samarbete mellan Örebro Rättighetscenter, Örebro Tjejjour och Tegelbruket.

#flickafakta består av 11 inlägg med fakta kring flickor och publiceras under 11 dagar på våra Facebook- och Instagramkonton inför Internationella Flickadagen 11 oktober. Syftet är att uppmärksamma flickors extra utsatta situation i samhället.

Följ kampanjen direkt här:
Örebro Rättighetscenters Facebook och Instagram
Örebro Tjejjours Facebook och Instagram
Tegelbrukets Facebook och Instagram

Denna sida uppdateras dagligen under kampanjen

11 oktober

#flickafakta nr.11. Idag är det internationella Flickadagen. Tagga en organisation som jobbar för flickors rättigheter så att fler kan engagera sig! Flickafakta är en kunskapskampanj från Örebro Rättighetscenter, Örebro Tjejjour och Tegelbruket.