Du är välkommen att besöka oss på vårt kontor i Föreningarnas hus på Slottsgatan 13A i Örebro. Vi har öppet måndag-fredag kl. 9:00 -16:00 (lunchstängt mellan kl. 12.00-13.00). Boka helst tid med oss i förväg för att vara säker på att vi är på plats.


Parkering

Närmaste parkering för rörelsehindrade finns cirka 20 meter från entrén. Vid parkeringen finns en lutning i trottoarkanten så du enklare kan rulla upp på trottoaren.

Närmaste parkering finns längs Slottsgatan.

Buss

Närmaste hållplats är Slottet Järntorget som trafikeras av de flesta stadsbussarna. Från hållplats Slottet Järntorget är det 300 m till Örebro Rättighetscenter.

Närmaste busshållplats för landsortsbussar som inte trafikerar Slottet är Örebro Resecentrum. Från Örebro Resecentrum är det 550 meter till Örebro Rättighetscenter.

Fysisk tillgänglighet

Örebro Rättighetscenter ligger på markplan, det finns inte trappsteg eller trösklar i våra lokaler. I nära anslutning till vårt kontor finns en anpassad toalett med uppfällbara armstöd på vardera sida av toalettstolen, en larmknapp samt ett skötbord.

Allergi

Örebro Rättighetscenter har kontor i Föreningarnas hus. Där är det många personer som rör sig och ledar- och assistanshundar är tillåtna i lokalerna. Även om besökare uppmanas att komma parfymfria och vi använder parfymfria tvålar så kan vi därmed inte garantera en fullt ut allergianpassad miljö. Om du har en allergi som försvårar närvaro i våra lokaler eller på våra evenemang så kontakta oss så snart du kan via telefon eller mail så ska vi försöka tillgodose dina behov efter bästa förmåga.

Tolkning

Tyvärr kan vi inte stå för tolkar till den som kommer till vår kostnadsfria juridiska rådgivning. Om du är i behov av tolk så rekommenderar vi dig att ta med någon som kan hjälpa dig med tolkning. Om du kontaktar oss i förväg kan vi försöka hitta en volontär som kan hjälpa med tolkning.

Har du frågor kan du nå oss genom att maila oss på info@rattighetscenter.se 
Om du vill nå någon av våra anställda så hittar du kontaktuppgifter nedan:

Caroline Daly
Verksamhetsansvarig
E-post: caroline.daly@rattighetscenter.se
Telefon: 019-18 40 17
SMS: 076-006 20 42

Admela Tafro
Juridiskt ansvarig
E-post: admela.tafro@rattighetscenter.se
Telefon: 019-18 40 18
SMS: 076-038 40 18

Malin Högberg
Utbildningsansvarig 
E-post: malin.hogberg@rattighetscenter.se
Telefon:  076-309 48 37

Sea Flykt Bergman
Kommunikationsansvarig
E-post: sea.flykt.bergman@rattighetscenter.se
Telefon: 019-18 40 17
SMS: 076-006 20 42

Tova Råstedt
Ordförande
E-post: tova.rastedt@rattighetscenter.se